4-5 May ● 2012 ● Aarhus ● Denmark

Så er der åbent for ansøgninger til SPOT Festival 2013!

Så er der åbent for ansøgninger til  SPOT Festival 2013!

Deadline for ansøgning er 4. december 2012

SPOT Festival 2013 foregår 3.-4. maj i Aarhus – og planlægningen af arrangementet er i fuld gang.

Altså er det NU, at bands, solister, acts mv. kan ansøge om at være med.

Også bookingfirmaer, managements, pladeselskaber, koncertarrangører, medier m.fl. kan foreslå danske eller nordiske acts til SPOT Festivalen.

SPOT efterlyser rock, pop, hiphop, electronica, dance, alle hybriderne samt de helt nye musikalske brydninger og trends – uanset om ambitionerne er nationale eller internationale. Eller begge dele.

Ansøgnings-procedure:
Ansøgning til SPOT Festival 2013 foregår elektronisk på www.spotfestival.dk/ansoegning. Følg de angivne instrukser for hvordan oplysninger om band/act/solist, kontaktperson, booking-kontakt, pr-materiale samt lyttemateriale uploades.

Ansøgningsfrist:
Tirsdag 4. december 2012 Kl. 12.00

Programmet til SPOT Festivalen sammensættes dels ud fra gennemlytninger af de indsendte ansøgninger, dels gennem valg af grupper/acts/solister, som er med til at tegne den aktuelle danske og nordiske scene.

SPOT Festivalen vægter de nyere musikalske strømninger, men programsætter også ud fra den internationale interesse og efterspørgsel. Af samme grund diskvalificerer en evt. tidligere optræden på SPOT ikke nogen ansøger.

Det endelige program fastlægges af SPOT Festivalen.

Det er SPOT Festivalens overordnede formål at understøtte den rytmiske kvalitetsmusik på de nationale og internationale markeder med showcase-koncerter o.l. – og gennem styrkelse af de internationale faglige og kulturelle netværk.

SPOT Festivalen arrangeres i samarbejde med ROSA – Dansk Rock Samråd og MXD – Music Export Denmark.

Fællesbillet med rabat
Vær i øvrigt også opmærksom på den fælles rabat-billet til SPOT Festival og NorthSide Festival, som kan fås med kr. 325 rabat.

Læs mere her.